spectrul electromagnetic
SC. SERVICOM PRODEXIM SRL
CUI RO3003397; J40/28519/1992
BUCURESTI, STR.RAUL VEDEA, NR.8A
Email: scservicom@gmail.com; servicom@europe.com

Tel.Vodafone:0732408283 , Tel.Romtelecom: 0216820134

Calitatea...masura profesionalismului !!!

Pret: 1500 Lei (inclusiv TVA)
Transportul oriunde in Romania.
Garantie 3 ani de la punerea in functiune.

Principiu de Funtionare :
Tuburile vidate capteaza radiatia solara si o transforma in energie termica, incalzind astfel apa din tubul interior. Pe masura ce apa se incalzeste, densitatea ei scade. Apa incalzita in tub se va ridica in rezervorul de acumulare si va fi inlocuita de un volum echivalent de apa rece. Circuitul natural se va realiza in continuare si apa din rezervor se va incalzi.
Este construit din tuburi vidate individuale ce transfera radiatia solara, prin convectie, in masa apei din rezervor. Din acest motiv rezervorul de acumulare este montat in partea superioara a panoului solar. Apa din tuburile vidate se incalzeste, isi reduce densitatea si se ridica in rezervor, fiind inlocuita de un volum echivalent de apa rece, cu densitate mai mare. Vidul din tuburile de sticla asigura o termoizolare eficienta, pierderile de caldura spre exterior fiind neglijabile . Tuburile sunt introduse in orificiile care traverseaza peretii rezervorului, fixarea lor facandu-se cu ajutorul suportului inferior . Etansarea este asigurata cu garnituri speciale. Vasul de acumulare este conectat la reteaua de alimentare cu apa rece (retea publica , hidrofor , vas de acumulare cu pompa sumersibila , etc) printr-un rezervor de alimentare cu flotor si la reteaua de consumatori de apa calda menajera printr-un stut de la partea inferioara. Pe peretele lateral al vasului se poate monta un senzor de temperatura, intr-un racord filetat.Panoul Solar cu termosifon sau panoul solar nepresurizat , se bazează pe circulaţia naturală a apei între colector şi rezervor sau schimbatorul de caldura. Apa din tuburi cu vid este încălzită si se ridică în mod firesc în rezervor, în timp ce apa mai rece din rezervor coboara până la partea de jos a tubului cu vid , cauzând circulaţie în întregul sistem solar .Acest tip de panou se livreaza cu suportul de montaj standard .. Cu suportul standard panoul se poate monta pe suprafete orizontale si (sau) suprafete inclinate . Pentru suprafete inclinate este necesara modificarea suportului sau montarea acestuia fara picioarele posterioare si contravanturi. Exista posibilitatea montarii unei rezistente electrice (accesoriu), la partea inferioara ca protectie antiinghet si a unor regulatoare electronice dotate cu sonde de nivel si temperatura sau electovalve Comanda este asigurata, in functie de temperatura si nivelul apei din vas, de regulatorul electronic de comanda (controller). Acest tip de panou este destinat celor mai simple aplicatii:
   - alimentare de la o sursa de apa prin cadere libera,
   - alimentare de la reteaua de distributie centralizata, presiunea minima a retelei fiind impusa doar de inaltimea de montaj a panoului.
   - alimentare de la un sistem propriu cu instalatie de hidrofor.
 Daca utilizarea apei calde se face numai prin cadere libera, sistemul nu este dependent de reteaua electrica, in schimb trebuie sa fie amplasat la o inaltime superioara celui mai de sus consumator.
Specificatii tehnice:
1. Atat in interior cat si in exterior , rezervorul de apa este realizate din otel inoxidabil SUS304 2Bl, sudat cu arc de argon. Apa este pura si potabila
2. Izolarea termica a rezervoarelor este din spuma poliuretanica, cu grosimea de 55mm.
3. Inele de siliciu pentru a va conecta si sigiliul pentru ele .
4. Tuburile sunt reglabile , de putere medie , si pot asigura o exploatare indelungata (15 ani).
5. Tuburile de sticla vidata , sunt realizate din borax super tare si din sticla de siliciu.
6. Rata de absorbtie : = 93%, rata de radiatii termice: 6% (100'C)
7. Rezistenta-25mm grindina .
8. Temperatura , atunci cand sunt expuse la soare, apa este de 100'C, si are nevoie de 2.5 ore pentru a fierbe .
9. Daca utilizati rezistenta electrica ajutoare de incalzire, se recomanda a se opri aceasta in perioada de vara .
10. Se recomanda a testa temperatura apei inainte de a utiliza, pentru a evita oparirea .
Recieve news about this website directly to your mailbox
Partea de jos a paginii web
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one